Florin Piersic, pregătit pentru încă două intervenții chirurgicale. Ce decizie au luat medicii

Marele actor Florin Piersic ar urma să fie supus la încă două operații, dar vestea bună este că acestea denotată o îmbunătățire a stării sale. Potrivit unor surse medicale, îndrăgitului artist ar urma să-i fie remontate două dispozitive medicale extrase după declanșarea unei infecții virulente cu stafilococ.

Conform unor surse medicale, Florin Piersic va fi supus, mai întâi, unei operaţii pentru a i se remonta proteza pe care o avea la genunch, care i-a fost extrasă şi înlocuită provizoriu cu una specială, cu antibiotic, pentru a combate infecţia. După acest pas, ar urma ca artistului să-i fie remontat și stimulatorul cardica, eliminat inițial tot pentru că fusese atins de infecţie, relatează un post TV.

Florin Piersic a început duminică recuperarea după problemele de sănătate pe care le-a avut și starea sa este „spre bine”, conform unor surse citate de Realitatea PLUS.

 Luni, spitalul Foișor a informat oficial că „Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun.”

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri