Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni

Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mărturii cutremurătoare, gravida ucisă de polițist a fost violată

Mama tinerei care a fost ucisă cu sânge rece de un fost polițist din Republica Moldova spune că acesta i-ar fi ținut fiica într-un beci, unde a și violat-o. 

Tot acolo, tânăra însărcinată în 7 luni a fost supusă la chinuri groaznice. 

Legătura cheie din dosarul gravidei ucise de polițist

Fata a fost lovită în zona capului cu o țeavă de mai multe ori, iar polițistul a încercat să o sugrume. Pe corpul victimei au fost găsite urme de arsură de la țigări și înțepături de seringă.

„Mi-au spus că a luat-o și a dus-o la el acasă. Era în beci, a scos-o din beci când a vrut să o ducă mai departe. A lovit-o cu capul de geamul mașinii, apoi a pus-o în portbagaj. Dimineața la 4:00 a scos-o, pe camera lui s-a văzut totul. Doar cu cruciulița era la gât, altceva nimic. Hainele și încălțămintea erau puse alături. Nu era îmbrăcată.”, a declarat mama fetei îndurerată.

În seara fatidică, fata aștepta în stația de autobuz un prieten de al iubitului său să o ducă la căminul unde locuia. Aceasta însă s-a urcat în mașina polițistului. Familia suspectează că iubitul fetei ar fi avut o legătură cu criminalul și că cei doi ar fi lucrat împreună. Culmea, aceștia mai spun că la o lună de la moartea fetei, iubitul acesteia și-ar fi refăcut viața și nu pare că suferă.

„La penitenciar a lucrat, doar ca unul într-o parte, și celălat în alta.”, a adăugat mama fetei.

„Îl știa pe el, a oprit și a strigat-o: „Ana, vino încoa!”, fata aștepta pe altul, dar ea s-a dus, când a intrat lângă șofer, el a lovit-o și i-a dat sângele.”, a mărturisit mătușa tinerei. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri