Căutările marinarilor dispăruți în urma scufundării unei nave în Marea Neagră, au fost sistate

Au fost sistate căutările la nava comercială sub pavilion Tanzania care s-a scufundat, sâmbătă dimineață, în Marea Neagră, în apropiere de localitatea Sfântu Gheorghe. În continuare, 3 membri ai echipajului sunt dați dispăruți.

Reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa au anunţat că scufundarea unei nave suib pavilion Tanzania, în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe, s-a produs în urma coliziunii cu o altă navă, care se află în portul bulgăresc Varna. La acest moment, sunt sistate operaţiunile de căutare a celor trei marinari daţi dispăruţi.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au declarat, luni, că accidentul care a avut loc sâmbătă, în apropiere de la Sfântu Gheorghe s-a produs în urma coliziunii a două nave, una sub pavilion Comore, iar alta pavilion Tanzania. Cea de-a doua navă s-a scufundat.

La bord erau 11 marinari, opt dintre ei au fost salvaţi, iar trei sunt daţi dispăruţi. Printre cei dispăruţi s-ar afla şi căpitanul navei.

Incident în Marea Neagră. O navă comercială s-a scufundat. 8 membri ai echipajului au fost salvaţi, iar 3 sunt daţi dispăruţi

”Nava care nu s-a scufundat este în portul bulgăresc Varna şi se fac cercetări atât de către noi, dar şi de autorităţile din Bulgaria, pentru a stabili exact cum s-a întâmplat coliziunea”, au precizat reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

De asemenea, reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare au anunţat că au fost informaţi de către Centrul Maritim de Coordonare că au fost sistate operaţiunile de căutare a celor trei marinari daţi dispăruţi.

Sursa: Realitatea de Constanta

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri