Erik a avut parte de un destin cumplit la doar 16 ani. Adolescentul a murit în accident după ce s-a urcat în mașina familiei alături de alți șase prieteni

Un tânăr de 16 ani, Erik Ștefoi, a murit într-un tragic accident de mașină după ce s-a urcat la volanul autoturismului familiei sale pentru a-și impresiona prietenii. Evenimentul s-a petrecut pe un drum de exploatare forestieră ce leagă Petriș de Dealul Negru, unde Erik se afla alături de alți șapte prieteni.

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul s-a produs atunci când Erik a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat în afara carosabilului în județul Bistrița-Năsăud. În urma impactului, tânărul și-a pierdut viața, în timp ce ceilalți șapte pasageri au suferit răni și au fost transportați de urgență la spital. Imediat după accident, autoritățile au activat planul roșu de intervenție, trimițând multiple echipaje SMURD la fața locului.

Erik Ștefoi a fost găsit în stare gravă de către echipele medicale. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de urgență, viața sa nu a putut fi salvată. Ceilalți pasageri, având vârste cuprinse între 17 și 18 ani, au fost răniți grav, dar au rămas conștienți și cooperanți. Personalul medical a fost suplimentat pentru a forma echipe dedicate fiecărui pacient.

Ce au declarat autoritățile în acest caz

 
 

Crina Sîrb, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, a confirmat: „Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului de 16 ani şi rănirea altor 7 persoane, care se aflau în autoturism.” 

Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, a adăugat: „Pacienții sunt conștienți, cooperanți, stabili din punct de vedere hemodinamic și respirator și sunt în curs de stabilizare și investigare.”

 
 

Vestea morții lui Erik Ștefoi a șocat întreaga familie. Prietenii și apropiații s-au adunat în fața spitalului pentru a-l plânge. Erik era elev la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și era cunoscut pentru pasiunea sa pentru ATV-uri și curse off-road. Deși avea permis de conducere categoria B1, acesta îi permitea doar să conducă vehicule ușoare, nu autoturisme.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri