Panică la o gură de metrou din București. Un pasager a fost prins pe șine

Un incident terifiant a avut loc în București, unde o persoană a fost prinsă sub metrou în stația Eroilor. Zona a fost rapid împânzită de echipe de medici și pompieri, care au intervenit de urgență pentru a salva viața victimei.

Incidentul s-a produs luni dimineață, la stația de metrou Eroilor din București. Echipele de salvare au fost alertate și au acționat prompt pentru a extrage trupul persoanei de sub tren. Din fericire, victima a supraviețuit, fiind conștientă în momentul extragerii și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanții Metrorex au declarat că se investighează circumstanțele în care s-a produs incidentul, luând în calcul inclusiv posibilitatea unei tentative de suicid: „Metrorex informează că astăzi, 27.05.2024, în jurul orei 13:30, în stația de metrou Eroilor 1, linia 3, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, conform spynews.ro.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Cercetările continuă pentru a clarifica toate detaliile acestui incident șocant. În timp ce ancheta este în desfășurare, Metrorex a promis că va reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor și la concluziile anchetei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri