Scene terifiante pentru o minoră, de 13 ani, din Caracal: a fost abuzată sexual în repetate rânduri de un individ de 50 de ani

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Caracal, județul Olt, a fost reținut pentru violarea unei fete de 13 ani și șantajarea acesteia. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au intervenit în acest caz, după ce mama victimei a raportat incidentul.

Individul a obligat-o pe copilă în repetate rânduri să întrețină raporturi sexuale

Investigațiile preliminare au dezvăluit că, între august și decembrie 2023, bărbatul a invitat în repetate rânduri fata la locuința sa, unde a constrâns-o să întrețină relații sexuale. 

 
 

Când minora a refuzat să mai răspundă invitațiilor, individul a recurs la șantaj pentru a o constrânge să cedeze din nou.

Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din Caracal, ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

 
 

Oamenii legii au emis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și șantaj, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri