Cum arată camera intimă din penitenciar în care Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au iubit. Fostul politician devine tată pentru a doua oară, la vârsta de 55 de ani

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat pe 27 mai și va deveni tată pentru a doua oară la vârsta de 55 de ani. Iată cum arată camera intimă din penitenciar în care a fost conceput micuțul Aris.

După cinci ani de detenție dintr-o condamnare de nouă ani, Mazăre a fost întâmpinat la poarta Penitenciarului de soția sa, Roxana Mihalache, vizibil însărcinată. Cuplul a conceput primul lor copil într-o cameră intimă de la Penitenciarul Jilava, un loc special 

Dosarul lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost eliberat după ce a executat cinci ani dintr-o condamnare de nouă ani pentru două dosare: dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și dosarul Polaris. Roxana Mihalache, soția lui, a apărut în fața jurnaliștilor îmbrăcată într-o rochie albă, dezvăluind că este însărcinată în patru luni. 

 
 

Fostul edil și-a exprimat bucuria că va deveni tată din nou, declarând că fiul lor se va numi Aris.

Camera intimă de la Penitenciarul Jilava

Penitenciarul Jilava este primul din țară care a înființat camere intime pentru deținuți, încă din 2006. Aceste camere permit deținuților să petreacă câteva ore alături de partenerele lor, în condiții care amintesc de libertate. 

 
 

Camera intimă în care Radu Mazăre și Roxana Mihalache au conceput copilul este situată la intrarea în spațiul de detenție și este accesibilă după trecerea prin două filtre de securitate, potrivit romaniatv.net.

Imagine

Camera intimă are aproximativ 15 metri pătrați, similară unui dormitor obișnuit. Este mobilată minimal, cu un pat dublu și o noptieră, iar pe jos este gresie. 

 
 

Pereții sunt albi, iar camera este dotată cu un televizor și o baie cu chiuvetă, duș, oglindă și vas de toaletă. Așternuturile sunt schimbate după fiecare vizită, asigurând un nivel de igienă adecvat. Deținuții au dreptul la o vizită intimă de trei ore o dată la trei luni, iar cei căsătoriți pot beneficia de 48 de ore de intimitate.

Imagine

Importanța vizitelor intime

Vizitele intime sunt permise de lege pentru deținuții care îndeplinesc anumite condiții, inclusiv participarea activă la activități educaționale și comportamentul disciplinat. Aceste vizite sunt esențiale pentru menținerea relațiilor familiale și pentru bunăstarea emoțională a deținuților.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit pe 10 iulie 2019, într-o ceremonie restrânsă la Penitenciarul Rahova. Roxana, mai tânără cu 20 de ani, și-a exprimat dorința de a deveni mamă încă de atunci, iar acum visul ei se va împlini.

Cuplul așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiului lor, Aris, adăugând un nou capitol în viața fostului primar al Constanței.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri