Gigi Becali acuză: Coldea l-a băgat pe Gică Popescu la pușcărie

Gigi Becali face dezvăluiri fără precedent în scandalul momentului. Latifundiarul din Pipera spune că Florian Coldea l-a băgat la pușcărie pe Gică Popescu, iar Doru Trăilă, avocatul generalilor care face parte și din Comisia de Disciplină din cadrul FRF, îl amenda cu fiecare ocazie. 

Omul de afaceri îl acuză pe Trăilă că acționa la comanda lui Răzvan Burleanu, președinte al Federației Române de Fotbal și apropiat a lui Florian Coldea. 

„Am scapat vreodata de vreo amenda eu? Numai amenzi eu, toate eu, cu Burleanu. Deci Traila, Florinel Coldea si cu Dumbrava. De unde l-a adus ma Burleanu? Pai nu e a lui Coldea? Securitatea lor l-a adus.

Traila asta care va da toate amenzile. Pai de ce imi da ma mie? Uite acum de ce da. I-a pus burleanu, care Burleanu e a lui Coldea”, a spus Becali într-o intervenție tv.

 
 

Gigi Becali îl acuză și pe Florian Coldea că a acționat în favoarea lui Răzvan Burleanu. Patronul FCSB spune că Gică Popescu a fost încarcerat la comandă în 2014, cu o zi înaintea alegerilor FRF, pentru a fi Burleanu președintele Federației Române de Fotbal.

„Pentru ce făcea Coldea dacă el îşi putea face banii lui? Pentru ce să îl bage în puşcărie pe ăla, pe ăla, pe ăla?  Ce-ai cu Gică Popescu? 3 ani şi 10 zile, i-a mai dat şi 10 zile ca să intre la regim închis. L-a pus Burleanu care e omul lui Coldea. Păi de ce l-a băgat Coldea pe Gică Popescu? Ca să ia Burleanu. Dumnezeu nu doarme. Face dreptatea. Ia uite cum o face acum”, a spus Becali într-un interviu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri