Oprită la timp. O femeie a fost dezarmată în ultimul moment. Voia să intre cu un cuțit în sala de judecată

O femeie de 53 de ani, din județul Constanța, a fost oprită în ultimul moment de jandarmi. Voia să intre cu un cuțit în Curtea de Apel Constanța, unde avea un conflict mai vechi cu o grefieră.

O femeie a venit, joi, înarmată cu un cuţit la Curtea de Apel Constanţa pentru a ameninţa o grefieră cu care avea un conflict. Jandarmii au reuşit să o oprească la timp pe femeie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat că, joi dimineaţa, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa s-a prezentat o femeie de 53 de ani.

”Jandarmul de serviciu a sesizat imediat starea de agitaţie pe care o avea femeia şi a remarcat că aceasta vorbea pe un ton ameninţător, aşa că a legitimat-o şi i-a inspectat bagajele, găsind în sacoşa femeii un cuţit de peste 30 de centimetri lungime. Femeia a afirmat în faţa jandarmului că a venit astfel înarmată ca să o sperie pe o grefieră care lucra la Curtea de Apel şi cu care avea un conflict de natură personală”, au afirmat jandarmii.

 
 

Jandarmul din postul de pază a solicitat sprijinul colegilor săi, iar aceştia au venit şi au reţinut-o pe femeie, pe care au dus-o la sediul Jandarmiei.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri