Poliţist de la Brigada Rutieră, lovit cu sticla în cap, într-o benzinărie din Bucureşti

Un polițist de la Brigada Rutieră a fost lovit într-o benzinărie, de un bărbat care furase o sticlă. Polițistul a fugit după acesta, iar bărbatul l-a lovit cu sticla în cap. Într-un final, bărbatul a fost imobilizat și va fi cercetat pentru ultraj şi tâlhărie calificată.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că luni, în jurul orei 03.50, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere se afla în magazinul unei benzinării din Sectorul 3 al Capitalei. El era de serviciu şi purta uniforma. La un moment dat, poliţiştii a observat cum un bărbat de 50 de ani a luat o sticlă de băutură alcoolice din frigider şi a ieşit din magazin fără să o plătească. 
 
„Poliţistul a ieşit din magazinul benzinăriei în vederea interceptării făptuitorului, iar în zona pompelor de carburant, pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul a lovit poliţistul cu sticla în zona capului provocându-i vătămări corporale pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, au precizat poliţiştii. 
Bărbatul a fost prins de poliţistul lovit cu ajutorul angajaţilor din benzinărie. 
 
El este cercetat pentru ultraj şi tâlhărie calificată.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri