Unde au fost văzuți pentru ultima oară cei trei români morți în Italia. Tinerii au fost înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone

Ultima fotografie a celor trei români din Italia, surprinși înainte de a fi înghițiți de viiturile de pe fluviul Natisone, a făcut înconjurul lumii. Bianca Doros, Patrizia Cormos și Cristian Casian Molnar au fost prinși în șuvoaiele puternice din regiunea italiană Udine. Trupurile celor două tinere au fost găsite după trei zile de căutări, în timp ce prietenul lor de 25 de ani este în continuare de negăsit.

Moarte cumplită pentru cei tineri

Cele două tinere românce care au căzut în apele învolburate au fost găsite moarte. Povestea lor a captivat atenția internațională, iar ultimele imagini cu ei îi surprind îmbrățișați, încercând să reziste furiei apelor. „Îmbrățișați în fața viiturii” – așa au titrat ziarele italiene povestea dramatică a celor trei tineri.

Bianca Doros, Patrizia Cormos și Cristian Casian Molnar, toți sub 25 de ani, au încercat să facă față viiturii. Într-un clip video cutremurător, cei trei se îmbrățișează, sperând să nu fie luați de apă. Sunt ultimele momente în care au fost văzuți în viață, înainte de a fi luați de torentul puternic.

Intervenția salvatorilor

 
 

Primarul din Premariacco, Michele De Sabata, a declarat că pompierii au sosit la fața locului la scurt timp după ce au fost înconjurați de apă. „Pompierul din barcă care se îndrepta spre tineri a comunicat cu ei, iar cel din elicopter le-a sugerat să stea îmbrățișați, pentru a crea o masă critică și a contracara forța curentului,” a spus Michele De Sabata, primarul din Premariacco.

După trei zile de căutări, salvatorii au găsit trupurile neînsuflețite ale celor două fete la aproape un kilometru de locul unde au fost luate de ape. Cristian Casian Molnar, iubitul Biancăi, nu a fost găsit încă. Ministerul român de Externe (MAE) a confirmat cetățenia română a celor două tinere decedate.

 
 

Vestea tragică a decesului celor două tinere a stârnit un val de mesaje de condoleanțe. Patrizia Cormos, în vârstă de 20 de ani, era studentă la Academia de Arte Frumoase Tiepolo din Udine, iar Bianca Doros, de 23 de ani, sosise recent din România pentru a-și vizita părinții care locuiesc în Udine. Cristian Casian Molnar venise în Italia după un sejur în Austria, la fratele său.

Salvatorii continuă căutările pentru a-l găsi pe Cristian Casian Molnar, sperând să aducă un răspuns familiei.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri