Avocata din Iași, adusă la mandat cu cătușe. Riscă să ajungă în arest, după ce ar fi lovit intenționat, cu mașina, un motociclist

Avocata din Iași care a fost acuzată de tentativă de omor, după ce o serie de filmări au dovedit că a lovit intenționat un motociclist, cu autoturismul, riscă să fie arestată. Femeia a ajuns încătușată în fața magistraților de la Curtea de Apel Iași. Filmările ajunse din spațiul public surprind cinismul cu care femeia l-a șicanat pe motociclist până acesta s-a izbit de un refugiu pentru tramvai, Doar prezența de spirit i-a salvat viața bărbatului.

Alexandra Cioată a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a izbit un motociclist și a fugit de la locul accidentului, iar după ce au văut filmările, procurorii au schimbat încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor.

„Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. A fost reținută astăzi și urmează a fi prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, citat de BZI.

Totul s-a petrecut pe 30 mai, când, aparent inexplicabil, avocata Alexandra Cioată a intrat în coliziune cu motocicleta pe care se afla bărbatul. După impact, femeia a plecat de la fața locului.  Imaginile obținute apoi de polițiști au confirmat afirmațiile motociclistului, potrivit căruia șoferița l-a șicanat și lovit fără să-i pese de eventualele consecințe.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri