Nigel Farage, atacat cu un milkshake. ”Imbecila asta tocmai ne-a adus sute de mii de voturi”

O tânără de 25 de ani a fost marți arestată după ce a aruncat cu un milkshake în Nigel Farage, exponentul extremei drepte britanice care a scos Anglia din Uniunea Europeană. ”Imbecila tocmai ne-a adus sute de mii de voturi”, a comentat un aliat.

Două persoane au fost arestate marți după un milkshake aruncat în Nigel Farage, în timp ce acesta participa la campania electorală din orașul Clacton, scrie Independent.

Prima a fost tânăra de 25 de ani care a aruncat cu paharul de băutură în politician, iar al doilea un tânăr care a agresat forțele de ordine după momentul incidentului.

Într-o postare pe X, aliatul lui Farage în cadrul formațiunii Reform UK, Richard Tice, a scris că incidentul este în favoarea partidului: „Tânăra imbecilă care a aruncat o băutură peste Nigel tocmai ne-a câștigat sute de mii de voturi”, potrivit Sky News.

Nu este prima dată când controversatul extremist britanic este atacat astfel. În 2019, politicianul devenit celebru după ce a contribuit decisiv la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost atacat tot cu un milkshake.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri