Noi înregistrări șocante cu baronul PSD Mircia Gutău, primar și candidat la un nou mandat la primăria Râmnicu Vâlcea. Ce le transmite adversarilor politici – AUDIO

Noi înregistrări șocante cu baronul PSD Mircia Gutău, primar și candidat la un nou mandat la primăria Râmnicu Vâlcea, difuzate de Anca Alexandrescu la emisiunea Culisele Statului Paralel. Supărat că afacerile greu de explicat ale fiului său, care a devenit investitor imobiliar de milioane de euro cu un salariu de nici mie de euro, edilul îi explică unui om de afaceri „că fiecare când face blocuri se împrumută de la bancă, ia avans de la oameni și face blocuri”.

Discuția difuzată la Culisele Statului Paralel îi are drept protagoniști pe edilul Mircia Gutău și pe omul de afaceri Dimitrie Vlahus. Știind că acesta din urmă a fost asociat și apropiat al contracandidatului în lupta pentru primărie, Vincențiu Mocanu de la AUR. Gutău l-a chemat pe Vlahus tocmai pentru a-i transmite, prin intermediul lui, că are o problemă cu Mocanu.

CONVORBIRE TELEFONICĂ

MIRCIA GUTĂU – candidat PSD pentru primăria Râmnicu Vâlcea

DIMITRIUS VLAHOS – candidat AUR pentru CL Râmnicu Vâlcea

MIRCIA GUTĂU: Când te întâlnești cu el, spune-i că îl bag în (IREPRODUCTIBIL), eu am avut o relație excelentă cu el, de om. Când intri într-o competiție, îți vezi de competiție, nu îți ataci adversarii.

DIMITRIUS VLAHOS: Nu e vorba de competiție.

MIRCIA GUTĂU: Îl plătește pe ăla de la Vâlcea să spună că fiul meu, nu știu ce blocuri, și ce dacă a făcut blocuri, fiecare când face blocuri se împrumută de la bancă, ia avans de la oameni și face blocuri. Știu clar, mi-a spus omul cine a făcut sesizarea. Îl bag în (IREPRODUCTIBIL) pe el. Și îl umilesc la vot, spune-i lui Vichi (Vicențiu Mocanu), îl umilesc la vot.

DIMITRIUS VLAHOS: Domnule primar, eu nu vrea să intru …

MIRCIA GUTĂU: (IREPRODUCTIBIL)  în el de jegos. Peste tot îmi înjură familia. Eu nu m-am luat de nimic de viața lui privată.

Cum a apărut „Imperiul Gutău”. Dezvăluiri despre manevrele soției primarului din Râmnicu Vâlcea, care s-au concretizat în câștiguri fabuloase

DIMITRIUS VLAHOS: Domnule primar, nu cred că este cazul să o luați așa, luați-o ca și competiție, eu nu cred că face Vichi (Vicențiu Mocanu) așa ceva. Eu nu cred că face Vichi (Vicențiu Mocanu) așa ceva.

MIRCIA GUTĂU: Cum să nu facă, am probe clare că a făcut. Am probe clare, eu, 100%, probe clare. O să-l umilesc la vot.

DIMITRIUS VLAHOS: Aia e altceva, aia e cu totul altceva, este războiul electoral.

MIRCIA GUTĂU: (IREPRODUCTIBIL)  pe el.

DIMITRIUS VLAHOS: Eu nu cred că a făcut așa ceva.

MIRCIA GUTĂU: Să îmi atace familia! Eu m-am luat de fufele lui și de nevestele lui vreodată? Eu îți spun sigur care este sfântul, care este bărbat serios? Eu m-am luat vreodată, m-ai auzit pe mine înjurând de familia lui Pîrvulescu (Virgil Pîrvulescu) sau familia lui Vichi (Vicențiu Mocanu), eu nu m-am băgat.

DIMITRIUS VLAHOS: După părerea mea …

MIRCIA GUTĂU: Competiția este una și asta e alta!

Mircia Gutău, mesaj halucinant după dezvăluirile de la Realitatea Plus. În loc de explicații, edilul din Râmnicu Vâlcea se victimizează

 

Sursa: Realitatea de Valcea

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri