Mai mulți elevi de la o şcoală s-au simţit rău, după ce au consumat alimente în unitatea de învăţământ. Au fost transportați la spital

Un număr de 16 copii de la şcoala din localitatea ieşeană Strunga vor fi aduşi, joi după-amiază, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce s-au simţit rău în urma consumului unor alimente.

Medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu a declarat că mai mulţi copii de la şcoala din comuna Strunga s-au simţit rău după ce au consumat alimente şi că a fost necesară trimiterea mai multor ambulanţe şi a unui echipaj SMURD pentru a fi aduşi la Iaşi.

În total, 16 elevi urmează să fie aduşi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

”Manifestările erau de tip greaţă, vărsături. Au fost trimise de la Iaşi mai multe ambulanţe. Totodată, a fost trimis maşina SMURD pentru victime multiple, pentru a putea fi preluaţi mai mulţi. Numărul solicitărilor a ajuns la 16. Este vorba de o enterocolită acută. Sperăm să fie un episod de scurtă durată şi să nu fie probleme. Cei 16 copii vor fi aduşi la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi pentru investigaţii”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri