Ce a transmis ciobanul obligat de patron să stea cu picioarele în găleți cu ciment. Chinurile la care a fost supus bărbatul: „Erau pregătiţi cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd şi…”

Un caz șocant care s-a petrecut la o stână din Bacău a scandalizat întreaga țară! Un patron a decis să își pedepsească angajatul într-un mod inuman, punându-l cu picioarele în găleți cu ciment și amenințându-l că îl va lăsa acolo până când betonul se va întări. Ciobanul, încă în stare de șoc, a făcut primele declarații despre experiența traumatizantă prin care a trecut.

Ce a mărturisit ciobanul despre chinul la care a fost supus

Ciobanul a povestit că totul a început când a plecat la casa părintească dintr-un alt sat, lăsând-o pe mama și soția sa să se ocupe de capre. „Am lăsat-o pe mama şi soţia cu caprele şi m-am dus cu un prieten cu maşina la casa părintească în alt sat. Şi el a aflat şi m-a sunat şi a început să mă înjure. Acolo erau pregătiţi cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton, m-au betonat. M-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele şi m-a umplut cu ciment în găleţi de 15 kile şi m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos de acolo”, a declarat bărbatul, citat de antena3.ro.

Mama ciobanului, profund afectată de cele întâmplate, a vorbit despre umilința la care a fost supus fiul ei. „Dimineaţa se duce la muls, seara la muls, munceşte…. E băietul meu, aici stă, deci nu avea ce să-i reproşeze, nu.”, a spus mama bărbatului, subliniind dedicarea și munca grea a fiului său.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

 
 

Proprietarul stânei a fost reținut pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe. El a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău, însă cealaltă persoană implicată în incident este încă în libertate. Politiştii, sub coordonarea parchetului, au documentat activitatea infracţională a celor doi bărbaţi de 36 şi 47 de ani, cercetaţi pentru săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate.

Acest incident șocant evidențiază necesitatea unei mai mari protecții a muncitorilor și a unor sancțiuni severe pentru cei care comit astfel de abuzuri. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri