Diana Șoșoacă, dusă la ambulanță. Senatoarea s-a îmbrâncit cu jandarmiii până i s-a făcut rău – VIDEO

Momente dificile pentru Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă europarlamentară. Politicianului i s-a făcut rău și a fost chemată o ambulanță, pentru a-i acorda primul ajutor. Totul s-a produs după ce senatoarea a intrat într-o dispută aprinsă cu un echipaj de jandarmi.

Senatoarea a transmis live momentul în care este dusă în ambulanță, unde paramedicii i-au indicat faptul că are pulsul și tensiunea foarte mari. Cu toate acestea, Diana Șoșoacă a refuzat să fie transportată la spital

 
 

Chiar înainte de a avea probleme de sănătate, Diana Șoșoacă s-a certat cu o echipă de jandarmi care venise să depoziteze materiale electorale într-un depozit pus la dispoziție de către Tribunalul Municipiului București.

„Efectivele de jandarmi din cadrul unității noastre asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziție de către Tribunalul Municipiului București, pentru depozitarea acestora conform prevederilor Legii nr. 33 din 2007 (republicată) privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, cu modificările și completările ulterioare și ale HG nr. 947 din 2004 privind stabilirea duratei şi condiţiilor de păstrare a materialelor necesare votării.

 
 

Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului București de la Primăria Municipiului București, cu aprobarea Consiliului General.

În acest context, un parlamentar al României nu a respectat recomandările forțelor de ordine aflate în executarea atribuțiilor de serviciu, a forțat cordonul de jandarmi și contactul fizic cu aceștia, persoana acuzând ulterior că a fost bruscată de jandarmi.

Menționăm faptul că forțele de ordine nu au bruscat în niciun moment și nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât și verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică”, a transmis Jandarmeria.

 

 
 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri