Radu Mihaiu: „Numărătoarea voturilor de la Sectorul 2 nu s-a terminat”

Radu Mihaiu a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că procesul de numărare a voturilor în Sectorul 2 continuă, după ce Biroul Electoral a aprobat parțial cererea de renumărare a voturilor în doar două din cele 36 de secții vizate de contestații.

„Din cererile făcute de noi, prima și prima dată s-au renumărat acea secție 352 în care se greșise efectiv procesul verbal. Au mai fost două cereri pentru care s-au renumărat: pentru secția 195 și pentru secția 265. Înțeleg că reprezentanții minorităților naționale contestă renumărarea la secția 265. Acum ce miză au reprezentanții minorităților naționale să conteste renumărarea la secția 265 pentru alegerea de primar mie îmi scapă. Singura explicație rațională este că reprezentanții minorităților naționale sunt reprezentanții PSD, ceea ce știam deja, dar asta este o probă suplimentară.

Nu s-a închis procesul verbal de la Sectorul 2. Numărătoarea de la Sectorul 2 nu s-a terminat. Mai există în continuare această cerere, cererea noastră de renumărare a fost admisă în parte, adică doar pentru 2 secții din 36. De ce sunt doar 2 secții din 36 este pentru un motiv halucinant.

Sunt doar 2 secții pentru că la alte secții diferența este prea mică. Deși sunt secții cu 30 de voturi care au dispărut cei din Biroul Electoral de Sector au apreciat că diferența este prea mică. Sigur este prea mică pentru rezultatul final dintr-o secție dar când le adunăm pe toate sunt 530 de voturi care pot face diferența”.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri