Prințesa Kate continuă să lupte pentru viața sa, după apariția publică de la parada regală. Middleton a ajuns din nou la medici

Prințesa de Wales își continuă lupta împotriva cancerului, chiar și după apariția sa publică la parada de ziua regelui Carol al III-lea. După ce a încântat fanii la Trooping the Colour, alături de copii, ducesa de Cambridge a ajuns din nou la medici.

Potrivit unor surse din interior, citate de thenews.com, la o zi după evenimentul de sâmbătă, Kate Middleton a primit tratamentul împotriva cancerului, care va continua încă câteva luni.

„Prinţesa Kate şi-a vizitat medicii după ce a participat la Trooping the Colour şi a primit tratamentul”, a dezvăluit sursa.

Chiar înainte de parada regală, ducesa a transmis un mesaj către fani, pregătindu-i pentru apariţia sa publică şi starea actuală de sănătate.

 „Aştept cu nerăbdare să particip la parada de ziua regelui din acest weekend cu familia mea şi sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură ştiu că nu sunt încă ieşită din impas”, a precizat Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a explicat că „învaţă cum să aibă răbdare, mai ales în faţa incertitudinii”, luând „fiecare zi aşa cum vine”, ascultându-şi corpul şi permiţându-şi timpul necesar pentru a se vindeca.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri