Tragedie de proporții în Cluj-Napoca: Toți membrii unei familii, găsiți morți

Marți seara, Cluj-Napoca a fost martora unei tragedii cumplite, în care toți membrii unei familii au fost găsiți morți. Echipajele de urgență au intervenit rapid la fața locului, însă, din păcate, nu au putut face nimic pentru a salva viețile celor implicați. Conform primelor informații, trei persoane și-au pierdut viața în această tragedie, cauza probabilă fiind electrocutarea în piscină.

Medicii de la Ambulanța Cluj au sosit la fața locului marți seara, unde au constatat decesul celor trei persoane. Polițiștii criminaliști au demarat imediat investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident tragic.

Potrivit martorilor, un vecin a încercat să ia legătura cu cele trei persoane, dar nu a primit niciun răspuns. Îngrijorat, bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, iar echipele de poliție s-au deplasat rapid la fața locului. Toate cele trei persoane erau decedate în curtea din spatele casei, îmbrăcate în costume de baie, lângă o piscină pe care o aveau montată în curte.

Cauza probabilă: Electrocutarea

Primele investigații arată că cel mai probabil victimele s-au electrocutat. În curte au fost observate mai multe improvizații electrice, iar deasupra piscinei treceau fire electrice trase din tabloul electric. Este foarte posibil ca unul dintre aceste fire să fi fost cauza tragediei.

Autoritățile continuă cercetările pentru a elucida toate detaliile acestei tragedii. Polițiștii criminaliști vor analiza toate dovezile de la fața locului, iar specialiștii în electricitate vor verifica instalațiile electrice din curte pentru a stabili dacă acestea au respectat normele de siguranță.

Sursa: Realitatea de Cluj

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri