Cresc tensiunile interne: Oliver Păiuș, vicepreședintele filialei USR Sectorul 1, îi cere lui Clotilde Armand să se autosuspende până la noile alegeri din partid

Este război total în USR Sector 1. Mâna dreaptă a lui Clotilde Armand i-a cerut primăriței-pompier să se autosuspende din funcția de conducere de la filiala de sector. Cererea vine, spune viceprimarul celui mai bogat sector din Capitală, după ce Clotilde Armand a pierdut alegerile locale. 

Oliver Păiuș, vicepreședintele filialei USR Sectorul 1, este cel care îi cere lui Clotilde Armand să se autosuspende până la noile alegeri din partid. Acesta a declarat că vrea un președinte de filială care să le conducă mai departe destinele politice, și de aceea a hotărât să îi solicite lui Clotile Armand demisia de la șefia filialei. 

Cererea vine în contextul în care Clotilde Armand a pierdut alegerile pentru Primăria de la Sectorul 1 în fața contracandidatului său George Tuță

 
 

Clotilde Armand rămâne la conducerea primăriei până în luna octombrie, când va trebui să-și predea atribuțiile noului primar. 

Acesta este doar unul dintre noile scandaluri din USR după cel legat de șefia partidului. Cătălin Drulă a renunțat la conducere și nume precum Elena Lasconi sau Dominic Fritz sunt candidați pentru a prelua șefia partidului. 

Sursa: Realitatea Din USR

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri