Reduceri de 20% la abonamente, pentru călătorii cu trenul în Europa

Reprezentanții CFR Călători au anunțat, într-un comunicat, că persoanele care achiziționează până pe data de 18 iulie un abonament de călătorie cu trenul în Europa, Interrail Global Pass sau One Country Pass, valabil din 1 septembrie, au o reducere la tarif de 20%.

Potrivit sursei citate, reducerea se acordă categoriilor de călători adult, senior, tânăr şi copil, atât la clasa 1, cât şi la clasa a 2-a. Totodată, reducerea pentru Interrail Global Pass are valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile dintr-o lună, 10, 15 zile din două luni, dar şi valabilitate continuă: 15, 22 zile continuu, 1, 2 şi 3 luni continuu.

Reducerea pentru abonamentul One Country Pass se aplică pentru următoarele ţări: Marea Britanie, Spania, Austria, Franţa, Italia, Benelux Irlanda Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croaţia, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Turcia.

De asemenea, reducerea se aplică şi pentru călătorii operate de compania maritimă Attica Group între Italia şi Grecia, precum şi între unele insule din Grecia cu valabilitate flexi.

InterRail este o companie care oferă spre vânzare abonamente de tren pentru rezidenţii din Europa, cu scopul ca aceștia să descopere frumuseţile de pe bătrânul continent.

Compania are sediul central în Olanda, însă dispune de sedii şi în Statele Unite ale Americii, Singapore şi Irlanda.

Compania nu are un parc feroviar şi nici nu vinde bilete de tren. Aceasta doar facilitează călătoriile cu trenul, prin cooperare între companii feroviare distincte, din diverse ţări europene.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri