Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, vine sâmbătă în România

Premierul spaniol Pedro Sanchez va fi prezent sâmbătă la București, la invitația Partidului Social Democrat condus de Marcel Ciolacu. Acest eveniment important aduce laolaltă lideri de frunte din cadrul Internaționalei Socialiste – secțiunea Europa.

Reuniunea de nivel înalt a Internaționalei Socialiste este programată să aibă loc la Palatul Parlamentului, începând cu ora 10:00 și se va desfășura până la ora 12:00. Această întâlnire reprezintă o oportunitate crucială pentru dialogul și colaborarea între partidele socialiste din Europa.

După reuniunea la nivel european, premierul Pedro Sanchez va avea o întâlnire oficială programată la ora 12:30 cu premierul român Marcel Ciolacu, la sediul Guvernului. Această discuție privată va fi un moment propice pentru consolidarea relațiilor bilaterale și pentru abordarea unor teme de interes comun.

Marcel Ciolacu a subliniat importanța acestui eveniment, evidențiind că participarea premierului spaniol la București marchează recunoașterea internațională a Partidului Social Democrat și a eforturilor depuse pentru promovarea valorilor social-democrate.

Această inițiativă a consolidării relațiilor dintre România și Spania în cadrul contextului european reflectă angajamentul ambelor țări pentru promovarea stabilității politice și a colaborării constructive în beneficiul cetățenilor.

Întâlnirea dintre cei doi lideri politici reprezintă un pas important în consolidarea parteneriatului strategic dintre România și Spania, subliniind importanța dialogului și cooperării între statele membre ale Uniunii Europene.

Această vizită a premierului Pedro Sanchez la București demonstrează importanța relațiilor bilaterale și a colaborării la nivel european în promovarea valorilor democratice și a principiilor de solidaritate între statele membre ale UE.
Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri