Fraţii Tate, acuzaţi de evaziune fiscală ”în serie” în Marea Britanie

Influencerii Andrew Tate și fratele său Tristan sunt acuzați că nu au plătit niciun impozit către stat pentru veniturile de 21 de milioane de lire (26 milioane dolari) obținute din afacerile lor online, potrivit informațiilor furnizate de agenția de presă dpa și PA Media.

Poliția din Devon și Cornwall a intentat o acțiune civilă la Tribunalul Westminster pentru evaziune fiscală împotriva celor doi și a unei a treia persoane, identificată doar prin inițiala J.

Potrivit poliției, Andrew Tate și Tristan Tate sunt evazionisti fiscali în mod sistematic și „fără rușine”, atât în ceea ce privește plata impozitelor, cât și a TVA.

Conform plângerii, aceștia nu au achitat niciun fel de taxe în nicio țară pentru veniturile de 21 de milioane de lire obținute din afacerile online între 2014 și 2022, bani proveniți din vânzări de produse online și din activități pe OnlyFans.

Poliția a invocat un videoclip în care Andrew Tate afirmă că atunci când locuia în Anglia, a „refuzat să plătească taxe”.

Abordarea influencerului a fost de a „ignora, ignora, ignora, până la dispariția (datoriilor)”, susține poliția.

Potrivit autorităților, frații Tate au deschis „un număr enorm de conturi bancare” în Regatul Unit, dintre care șapte au fost blocate, folosite ca „mecanism de plimbare a veniturilor din afaceri”.

Poliția a concluzionat că acesta este un caz de evaziune fiscală și spălare de bani, atât în Marea Britanie, cât și în România.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri