PERSOANĂ DISPĂRUTĂ ÎN MAREA NEAGRĂ, LA NEPTUN

Miercuri dimineață, pompierii au reluat căutarea unei persoane care a dispărut în seara precedentă în apa mării, în zona La Steaguri din stațiunea Neptun. Incidentul a mobilizat resurse semnificative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” în eforturile de a găsi persoana dispărută.

Conform informațiilor furnizate de ISU „Dobrogea”, la căutări participă 17 scafandri, care explorează cu atenție zona în care persoana a fost văzută ultima dată. De asemenea, o ambarcațiune specializată și un echipaj de prim ajutor sunt prezente la fața locului, pregătite să intervină în orice moment.

Marți seară, în timp ce scafandrii căutau persoana dispărută, aceștia au reușit să salveze de la înec o tânără de 18 ani din Republica Moldova. Tânăra a fost găsită în dificultate în apa mării și a fost adusă la mal în siguranță de către echipa de salvatori. 

Autoritățile fac un apel la turiști și localnici să fie extrem de prudenți când se aventurează în mare, mai ales în zonele nesupravegheate sau în condiții de vreme nefavorabilă. Este esențial ca cei care se află în stațiunile de pe litoral să respecte avertizările și indicațiile salvamarilor pentru a evita tragedii similare. 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri