PATRU POMPIERI DIN SATUL MARE, TRANSPORTAȚI LA SPITAL CU STĂRI DE LEȘIN. CE AU PĂȚIT SALVATORII

Patru pompieri care au intervenit joi la incendiul de la hala de depozitare a deşeurilor de cartoane din municipiul Satu Mare au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe cu stări de leşin, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”.

„Din cauza temperaturii foarte ridicate, 4 pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe. Starea lor este stabilă. Având în vedere temperaturile caniculare şi efortul fizic intens, misiunea este una solicitantă, patru pompieri având nevoie de îngrijiri medicale. Toţi cei patru colegi au fost transportaţi la spital cu stări de leşin”, informează ISU.

Mai multe echipaje de pompieri intervin, joi, pentru lichidarea unui incendiu la o hală de depozitare a deşeurilor din carton din municipiul Satu Mare.

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 3.000 mp, cu posibilitate de propagare la altă hală. Din primele informaţii, nu sunt victime.

În sprijinul pompierilor din Satu Mare au fost solicitate echipaje de pompieri din Maramureş şi Bihor, dar şi echipaje ale serviciilor voluntare din apropiere.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru avertizarea populaţiei din proximitate, pompierii anunţă că a fost transmis un mesaj prin sistemul RO-ALERT. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri