Încep înscrierile la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București

Luni, 15 iulie, încep înscrierile la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București pentru cei care nu au aplicat în etapa de admitere anticipată.

Centrul Universitar Pitești și pentru cei care nu au aplicat în etapa de admitere anticipată. Validarea, confirmarea locului obținut, solicitarea pentru participare la glisare -opțional -, înscrierea în anul I și ulterior înmatricularea se face la secretariatul Facultății de Științe Economice și Drept (etaj 4, sala 4.47), zilnic, între orele 08:00-16:00, începând cu ziua de 15 Iulie 2024, ora 8:00 și terminând pe 17 Iulie 2024, ora 16:00.

Eventualele locuri rămase vacante ca urmare a neînmatriculării candidaților pre-admiși (în perioada 15 iulie 2024, 08:00 – 17 iulie 2024, 16:00) vor fi disponibilizate pentru glisarea internă (cu candidați deja înmatriculați) din data de 17 Iulie 2024 și, ulterior, dacă este cazul, facultățile pot activa etapa suplimentară de completare (18 Iulie 2024), cu primii candidați (în ordinea mediilor) care nu au fost pre-admiși dar îndeplinesc baremul minim de admitere.

În data de 19 Iulie, ora 18:00 vor fi afișate listele cu candidații admiși și înmatriculați în Sesiunea I. Candidații declarați pre-admiși la finalul Fazei II și care nu s-au înmatriculat în Faza III – Admitere – Etapa II vor pierde locul rezervat în Sesiunea I și vor fi eliminați din concurs.

Pentru ocuparea locurilor vacante după înmatricularea și glisarea internă din Sesiunea I, la latitudinea fiecărei facultăți, în funcție de numărul acestor locuri, de numărul candidaților care nu au fost pre-admiși dar au baremul îndeplinit, precum și de strategia proprie, facultățile pot organiza o etapă de completare admiși (Sesiunea I+).

În ziua de 18 iulie, în intervalul 08:00 – 16:00, comisia locală de admitere invită telefonic, în ordinea descrescătoare a mediilor, primii candidați cu barem îndeplinit, în vederea participării la ocuparea parțială sau integrală a acestor locuri. Candidații care acceptă și confirmă prin SMS participarea, își validează dosarul și se înmatriculează în data de 19 iulie 2024, în intervalul 08:00-12:00. După finalizarea înmatriculării eventualele locuri rămase vacante ca urmare a neînmatriculării candidaților admiși în Sesiunea I vor fi disponibilizate pentru suplimentarea locurilor scoase la concurs în Sesiunea II – Admitere.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri