CONFUZIILE TOT MAI FRECVENTE ALE PREȘEDINTELUI BIDEN

Președintele Biden comite gafe halucinante în discursuri, alimentând critici și îngrijorări privind capacitatea sa de a conduce.

Confuziile pe care le face Biden în discursuri sunt tot mai dese și mai grave. Președintele american Joe Biden a comis un nou șir de gafe halucinante, care alimentează criticile tot mai ample, inclusiv din propriul partid, privind capacitatea sa de mai candida la un nou mandat și a mai conduce cea mai putere a lumii.

La interval de câteva ore, șeful de la Casa Albă i-a încurcat pe Volodimir Zelenski cu Vladimir Putin și pe vicepreședinte Kamala Harris cu Donald Trump. La finalul summitului NATO de la Washington, președintele american Joe Biden s-a referit din greșeală la liderul ucrainean Volodimir Zelenski, pe care-l avea alături, ca fiind „președintele Putin”, relatează BBC și Sky News.

„Doamnelor și domnilor, președintele Putin”, a spus Biden, pentru ca apoi să se corecteze, oferind și o explicație. „Președintele Putin? Îl voi învinge pe președintele Putin, (mă refeream la) președintele Zelenski. Sunt atât de concentrat să-l înving pe Putin”, a spus Biden, după gafa comisă.

Tot joi, președintele Biden a avut un alt moment de confuzie, vorbind de „vicepreședintele Trump” în loc de colega sa Kamala Harris, potrivit BBC.

Momentele penibile au stârnit un val de reacții în spațiul public, mai ales că, Joe Biden este supus unor presiuni tot mai mari pentru a renunța la candidatura de la alegerile prezidențiale din SUA, din cauza vârstei și a stării sale de sănătate. Președintele a mai încurcat în trecut lideri străini, una dintre cele mai mediatizate fiind cea în care l-a confundat pe Emmanuel Macron cu Francois Mitterrand, fostul președinte al Franței, care a murit în 1996.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri