NOI BENEFICII PENTRU BUCUREȘTENI! NICUȘOR DAN: CĂLĂTORII POT VERIFICA, ÎN APLICAŢIA GOOGLE MAPS, GRADUL DE ÎNCĂRCARE A MIJLOACELOR DE TRANSPORT ÎN COMUN

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că, începând de luni, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun.

Bucureştenii pot afla cât de aglomerat este mijlocul de transport care urmează să sosească în staţie, a scris edilul general, pe Facebook.

„Fiecare vehicul nou al STB este dotat cu mai multe numărătoare de călători, iar acestea transmit, prin computerul de bord, către serverul TPBI, numărul de persoane aflat în vehicul, astfel că se poate calcula gradul de ocupare, care se transmite către Google Maps. Această funcţie este disponibilă pe tramvaiele Imperio, troleibuzele Solaris, autobuzele electrice, autobuzele Mercedes Hibrid şi Otokar. În aplicaţie, pe lângă gradul de încărcare, sunt indicate şi poziţia vehiculului şi timpii de aşteptare. Suntem singurul oraş din România cu această funcţie disponibilă”, a precizat Nicuşor Dan.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri