30 DE PROIECŢII LA FESTIVALUL DE FILM „ANONIMUL”

În timpul festivalului care va avea loc în perioada 12-18 august, în Delta Dunării, publicul va putea vedea pelicule prezentate în premieră la evenimente de profil recunoscute la nivel internaţional care au fost apreciate de critici, va putea intra în dialog cu regizorii acestora şi va vota cele mai bune proiecţii, scrie Agerpres.

„Cred că am format în timp o echipă între selectori, colegii mei şi cu mine pe de o parte şi publicul de la Anonimul, pe de altă parte. Aş numi-o chiar o echipă „de lucru” pentru că, alături de Ludmila Cvikova şi cu Ionuţ Mareş, lucrăm intens pentru a propune filme relevante, diferite şi care fac să putem vorbi împreună despre cinema. Dar şi publicul este acolo, făcându-şi datoria de a alege pentru premii, dintre propunerile noastre, acele filme care i-au emoţionat, intrigat sau le-au vorbit lor cel mai mult despre cinema”, a declarat directoarea festivalului, Miruna Berescu.

Evenimentul este susţinut în cadrul unui proiect cultural co-finanţat de Ministerul Culturii, Centrul Naţional al Cinematografiei, Consiliul Judeţean Tulcea, Uniunea Cineaştilor din România şi de asociaţia Dacin Sara.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri