POLIȚIȘTII AU RIDICAT BUNURI ÎN VALOARE DE 600.000 DE LEI ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ

Polițiștii au ridicat bunuri de 600.000 de lei în dosarul de evaziune fiscală implicând-o pe Bianca Drăgușanu.

Polițiștii au ridicat joi, în urma perchezițiilor domiciliare, în dosarul de evaziune fiscală în care este cercetată și Bianca Drăgușanu, mai multe bunuri de interes în cauză, printre care înscrisuri, un laptop, trei telefoane mobile, precum și peste 700 de articole vestimentare, în valoare totală de aproximativ 600.000 de lei, în vederea recuperării prejudiciului.

Potrivit unor surse judiciare, în dosar a fost dispusă măsura reținerii față de un fost polițist local și soția acestuia, implicați în dosar, urmând a fi prezentați în fața magistraților cu propuneri legale.

Joi dimineață, Bianca Drăgușanu, un fost polițist local și alți doi suspecți au fost ridicați de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și duși la audieri într-un dosar de evaziune fiscală.

Aceștia sunt suspectați că aduceau haine de lux – blănuri, paltoane, geci din piele – din Turcia și le vindeau prin intermediul firmei Biancăi Drăgușanu pe paginile unui site, pe Facebook și Instagram, fără a declara veniturile la stat. Hainele erau expuse într-un magazin fizic, pentru prezentare, situat pe șoseaua Berceni nr. 96, fiind vândute exclusiv online, atât în România, cât și în străinătate.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 4 au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală”, a informat DGPMB, într-un comunicat transmis de presă.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri