RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE DIN CAUZA CANICULEI, IMPUSE DE CNAIR

Din cauza valului de caniculă, circulația vehiculelor de tonaj mare a fost restricționată pe anumite căi. Temperaturile uriașe au deformat asfaltul și există risc de accidente rutiere. În județul Mehedinți, echipajele de poliție au îndrumat TIR-urile spre parcări special amenajate. Măsura a fost luată de Compania națională de drumuri pentru protejarea asfaltului. 

Asfaltul s-a deformat pe mai multe sectoare de drum din cauza temperaturilor ridicate și a traficului intens.

Pentru a menține șoselele în stare bună, Compania Națională de Drumuri a impus restricții de circulație pentru vehiculele grele de marfă în intervalul orar 11-19. 

 
 

Șoferii din Mehedinți sunt extrem de nemulțumiți pentru că trebuie să aștepte ore în șir pentru doar 1 kilometru de drum.

 

Autoritățile au decis că singurii care fac excepție de la aceste îngrădiri sunt transportatorii de animale sau mărfuri perisabile, în baza unei dovezi. Toți șoferii au fost opriți de către organele de ordine.

 
 

„Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Mehedinți recomandă parcarea vehiculelor vizate de restricții, pe cât posibil, în parcări amenajate, astfel încât să nu fie afectată desfășurarea circulației în condiții normale a celorlalți participanți la traficul rutier. De asemenea, recomandăm tuturor șoferilor să manifeste prudență în condus, să respecte regulile rutiere, precum și recomandările autorităților pe timp de caniculă”, spune Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

În județul Mehedinți, traficul este intens întrucât este traversat de drumul ce duce spre vama Calafat. 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri