ECHIPA OLIMPICĂ A ROMÂNIEI SE ÎNDREAPTĂ SPRE JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS

Echipa Olimpică a României se pregătește să plece la Paris pentru a reprezenta țara în 18 sporturi la Jocurile Olimpice.

Echipa Olimpică a României va pleca duminică la Paris pentru a participa la Jocurile Olimpice, a anunţat COSR. Deplasarea se va face cu o cursă charter TAROM, care va decola de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, la ora 13:10, transmite News.ro. Jocurile Olimpice de la Paris au loc în perioada 26 iulie – 11 august.

Echipa României pentru Paris are în componenţă 107 sportivi care vor concura în 18 sporturi. Printre sporturile reprezentate se numără atletismul, înotul, boxul, gimnastica, canoe, canotajul, polo, tenis de masă, luptele, yahting, scrima, haltere, triatlonul, ciclismul, judo, tirul cu arcul și tenisul.

Printre sportivii care vor reprezenta România se numără Delvine Relin Meringor, Joan Chelimo Melly, David Popovici, Lăcămioara Perijoc, Annaliese Drăgan, Cătălin Chirilă, Andrei Munteanu, Bernadette Szocs, Andreea Ana, Mălina Călugăreanu, Mihaela Cambei, Felix-Pierre Duchampt, Ede Molnar, Alex George Ioan CREŢ și mulți alții.

Delegația României speră să obțină rezultate deosebite și să aducă acasă medalii pentru țară în diversele competiții olimpice la care va participa.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri