VIITURĂ PUTERNICĂ PE DN 22D ÎN ZONA LOCALITĂȚII HORIA, JUD. TULCEA

12 autoturisme și un microbuz au fost surprinse de o viitură produsă, joi după-amiaza, în zona localității Horia din județul Tulcea. Din această cauză, traficul pe drumul naţional 22D a fost blocat timp de o oră. O persoană a fost evacuată dintr-o mașină. 

Traficul pe drumul naţional DN 22D, în apropiere de satul tulcean Horia, a fost blocat timp de aproape o oră, din cauza unei viituri formate în urma unei ploi torenţiale, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Viitura a surprins în trafic 12 autoturisme, iar o persoană a fost evacuată dintr-un autovehicul, intervenţia fiind realizată de un echipaj al ISU Delta, lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, autorităţi locale şi Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Mihai Bravu.

 
 

ISU Delta a transmis joi seara populaţiei din peste 10 comunităţi locale mesaje Ro-Alert cu privire la apariţia unor fenomene meteorologice extreme, viitura din Horia fiind singura zonă din judeţ în care s-a intervenit.

 

 
 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri