CIUCĂ, MESAJ DE ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE: UREZ ÎNTREGULUI PERSONAL AVIATIC DIN ROMÂNIA MULT SUCCES ÎN ACTIVITATEA LOR LA ÎNĂLȚIME ȘI CER SENIN!

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă urează, sâmbătă, de Ziua Aviaţiei Române, întregului personal aviatic din România mult succes în activitatea lor la înălţime şi cer senin. Liberaul nu i-a uitat nici pe românii care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ilie. 

”Astăzi, de Ziua Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene, îi celebrăm pe toţi românii care au înfruntat văzduhul, începând cu pionieri ai aviaţiei internaţionale, precum Traian Vuia sau Aurel Vlaicu. Acelaşi respect îl merită toate generaţiile de aviatori care li s-au succedat şi care au performat pe cerul ţării, atât în domeniul militar, cât şi în cel civil. Urez întregului personal aviatic din România mult succes în activitatea lor la înălţime şi cer senin!”, a transmis Ciucă, într-un mesaj postat pe Facebook sâmbătă dimineață.

Imagine

 
 

Liderul PNL a transmis, de asemena, o urare şi pentru cei care îşi sărbătoresc sâmbătă onomastica, de Sfântul Ilie.

”Tot azi este şi sărbătoarea sfântului prooroc Ilie Tesviteanul, un model de tărie a credinţei, considerat iniţiatorul a ceea ce a devenit, peste secole, monahismul creştin. La mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui!”, a spus președintele liberalilor. 

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri