TRAGEDIE ȘOCANTĂ ÎN SECTORUL 4. CRIMĂ URMATĂ DE O SINUCIDERE

O tragedie șocantă a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei, unde un bărbat și-a pus capăt zilelor după ce și-a omorât iubita. Potrivit informațiilor furnizate de vecini, aceștia au auzit o ceartă înspăimântătoare înainte de producerea incidentului tragic.

Vecinii au sunat imediat la 112 pentru a alerta autoritățile, menționând că au perceput mai multe zgomote preocupante.

La sosirea poliției la blocul din Sectorul 4, au fost descoperite două persoane decedate în apartamentul în care locuiau o femeie și un bărbat, presupus a fi concubini.

Procurorii investighează ipoteza conform căreia s-ar fi produs mai întâi o crimă, urmată de o sinucidere, însă se desfășoară cercetări amănunțite pentru a confirma aceste presupuneri.

Anchetatorii au efectuat cercetări la fața locului în cursul serii trecute și au colectat probe care vor fi analizate cu atenție.

În plus, polițiștii au discutat cu vecinii celor doi concubini, care au relatat că aceștia s-ar fi aflat într-un conflict înainte de tragedie.

Un dosar penal a fost deschis în acest caz, însă nici Poliția Capitalei, nici Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu au emis încă un comunicat oficial referitor la această situație.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri