GRAV ACCIDENT ÎN HARGHITA. O PERSOANĂ A MURIT

În această dimineață, în jurul orei 10:00, dispeceratul integrat ISU- SAJ a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 11B, pasul Nyerges, în urma căruia un autoturism, în care se aflau cinci persoane, a căzut într-o prăpastie.

La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, și anume: o autospecială de primă intervenție și hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD, fiind alertat și elicopterul SMURD. În sprijin, s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni și SAJ cu medic. 

Update 1: La sosirea forțelor de intervenție, la fața locului au fost găsite 5 persoane: din nefericire, 1 persoană decedată, 1 persoană încarcerată, iar alte 3 conștiente, cooperante și neîncarcerate.  Pompierii acționează pentru extragerea persoanei încarcerate din autoturism, iar celelalte persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale.

Update 2: Persoana extrasă din autoturism a fost preluată și transportată, de către elicopterul SMURD, la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Și celelalte 3 victime au fost preluate și transportate la spital, de către echipajele SMURD și SAJ.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri