SNOOP DOGG VA PURTA FLACĂRA OLIMPICĂ ÎN SAINT-DENIS ÎNAINTE DE JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS

Rapperul american Snoop Dogg va fi unul dintre purtătorii flăcării olimpice în Saint-Denis, marcând un moment deosebit înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Rapperul american Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis în această vineri, marcând un moment important înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris. Alături de el se vor afla actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi săritorul cu prăjina ucrainean pensionat Sergey Bubka, anunţă AFP.

Rapperul american Snoop Dogg se va număra printre purtătorii flăcării olimpice în această vineri, când aceasta va face ultimele sale ture înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris. El va purta flacăra pe străzile din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului cu o mare diversitate etnică, unde se află stadionul olimpic şi centrul acvatic, a declarat luni pentru AFP primarul oraşului, Mathieu Hanotin.

Flacăra olimpică a străbătut Franţa timp de două luni, iar vineri dimineaţă va fi purtată prin satul sportivilor, care se află între Saint-Denis şi oraşul vecin Saint-Ouen, înainte de a ajunge la stadionul olimpic şi la centrul acvatic, la câţiva kilometri distanţă. Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în marele Los Angeles, care va găzdui următoarele Jocuri în 2028.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri