STENOGRAME ȘOCANTE ÎNTRE PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL CRIMEI DIN BRĂILA ȘI MAMA LUI

Au apărut stenograme șocante între principalul suspect în cazul crimei din Brăila și mama lui. Femeia îl roagă să spună adevărul în fața anchetatorilor, pentru că dacă recunoaște ar primi doar 13, 14 ani de închisoare. Bărbatul neagă, însă, fapta și îi spune că este nevinovat. Între timp, anchetatorii pun cap la cap firul evenimentelor din acea zi. După ce a comis oribila faptă, criminalul şi-a schimbat hainele, a folosit trasee derutante şi a scăpat de arma crimei. În atenția autorităților a intrat și un fost iubit al doctoriței de peste Prut cu legături interlope, despre care oamenii legii spun că nu ar fi exclus să-i fi dat ordinul suspectului. 

Trei elemente importante care pot elucida misterul crimei șocante din cabinetul stomatologic sunt încă necunoscute și dau mari bătăi de cap anchetatorilor. Arma crimei și telefonul femeii nu au fost nici acum găsite și nici caietul de programări. Potrivit anchetatorilor, în telefon s-ar putea afla mesaje de amenințare primite de doctoriță iar în agendă pacienți care ar putea deveni martori în dosar.

Mai mult, criminalul, al cărui ADN a fost găsit sub unghiile victimei, a fost arestat preventiv, însă neagă acuzațiile, iar motivul crimei nu este cunoscut pentru că acesta nu comunică cu anchetatorii.

 
 

Individul, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut traseul crimei pas cu pas. Bărbatul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere din oraş. Acesta a pornit din Galaţi. Bărbatul a mers acolo cu un taxi şi s-a întors în Brăila cu un tren. A schimbat mai multe mijloace de transport în comun până la cabinetul stomatologic şi şi-a pus alte haine, o şapcă şi o mască chirurgicală, în tufişuri.

Val de percheziții în dosarul crimei din cabinetul stomatologic din Brăila

Totul s-a întâmplat la doi paşi de centrul oraşului Brăila. Individul a intrat peste ea în cabinetul stomatologic, a lovit-o de mai mult ori şi a lăsat-o inconştientă în camera de sterilizare. În urma lui a încuiat uşa şi a încercat să ascundă dovezile. Crima a durat doar 33 de secunde.

Crima de la Brăila. Moartea medicului stomatolog a fost VIOLENTĂ: legiștii au stabilit că victima s-a luptat cu cel care a ucis-o

 
 

După fapta teribilă, a intrat într-o sală de jocuri de noroc ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. S-a schimbat a treia oară de haine şi a început să arunce obiectele vestimentare în mai multe locuri din oraş.

Până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul femeii, dar şi colegii medicului stomatolog.

Principalul suspect este căsătorit și are 5 copii. A mai fost închis în Germania și Franța pentru furt, iar acum, dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii.

Crima de la Brăila. Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori: doctorița, ucisă la comandă de un interlop

Doctorița se temea pentru viața ei, și făcuse un curs de port armă după ce mai mulți indivizi de etnie rromă ar fi dat buzna la ea în curte, potrivit presei. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri