BĂRBATUL LOVIT DE FULGER A MURIT LA SPITAL

Un tragic incident a avut loc pe șantierul autostrăzii Pitesti-Sibiu, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani, de origine vietnameză, a fost lovit de fulger în timpul unei furtuni de Cod roșu ce s-a abătut asupra zonei luni. Bărbatul lucra în localitatea Merişani când a fost lovit de trăsnet, fiind ulterior preluat de o ambulanță și transportat la spital. Desfășurându-se o luptă contracronometru pentru salvarea vieții sale, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a reușit să îi restabilească funcțiile vitale, însă, cu toate eforturile depuse, bărbatul a pierdut lupta cu moartea și a încetat din viață marți la spital.

Într-o declarație dată luni seară, ISU Argeș a informat că bărbatul se afla în stop cardio respirator atunci când a fost găsit, echipajul medical reușind să îi readucă funcțiile vitale, însă, din păcate, eforturile acestora nu au fost suficiente pentru a-l salva pe nefericitul muncitor.

Conform informațiilor oferite de ANM, furtuna de proporții a provocat averse torențiale ce au adus peste 40 l/mp de precipitații, însoțite de descărcări electrice puternice, vijelie și grindină. În județul Argeș, grindina de dimensiuni considerabile a acoperit locuințele și grădinile, provocând panică printre locuitori, care au surprins imagini cu gheața ce acoperea întinderea verde a satelor.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri