TAROM A SUSPENDAT TOATE ZBORURILE CĂTRE BEIRUT

Compania TAROM a luat decizia de a suspenda toate zborurile către Beirut din cauza tensiunilor crescânde din Orientul Mijlociu. Reprezentanții companiei au comunicat că această măsură va fi implementată pentru toate zborurile programate pentru astăzi și mâine, conform avertismentului emis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Pasagerii care au fost afectați de aceste anulări sunt sfătuiți să intre în contact cu compania pentru a reprograma călătoria sau pentru a solicita rambursarea biletului. Compania TAROM a informat că suspendarea zborurilor către/dinspre Beirut va avea loc în zilele de 31 iulie și 1 august 2024, în contextul creșterii tensiunilor din regiune și a avertismentului de călătorie emis de MAE.

În comunicatul de presă emis marți seara, TAROM a specificat: „Recomandăm tuturor pasagerilor afectați de aceste anulări să ia legătura cu compania pentru a reprograma călătoria fără costuri suplimentare la o dată ulterioară.” Pasagerii au de asemenea posibilitatea de a solicita rambursarea costului biletului.

Compania a menționat că va monitoriza evoluția situației și va ține pasagerii informați cu privire la starea zborurilor programate pentru perioada următoare. TAROM a subliniat importanța urmăririi comunicatelor oficiale emise de companie și a încurajat pasagerii să contacteze echipa TAROM pentru asistență.

Pentru reprogramări sau rambursări, pasagerii care și-au achiziționat biletele prin intermediul site-ului sau agențiilor TAROM sunt rugați să contacteze centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau să trimită un email la adresele: [email protected], [email protected]. Aceste modificări pot fi efectuate în termen de un an de la data emiterii biletului.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a reiterat marți faptul că, având în vedere situația actuală și riscul crescut de escaladare, există un avertisment de călătorie pentru Liban, nivel 8/9 – „EVITAȚI ORICE CĂLĂTORIE”, valabil pentru întreg teritoriul statului. MAE a emis o recomandare fermă de evitare a călătoriilor din cauza situației de securitate incerte care poate afecta disponibilitatea zborurilor comerciale și a rutelor de transport.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri