TATĂ ȘI FIU DIN BUCUREȘTI, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE AU DISTRUS GEAMUL UNUI SUPERMARKET DIN SECTORUL 5 ȘI AU AMENINȚAT CU MOARTEA ADMINISTRATORUL MAGAZINULUI

Doi bărbați din București au fost reținuți de polițiștii din Capitală, fiind suspectați de săvârșirea mai multor infracțiuni, inclusiv lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Incidentul a fost raportat de către administratorul unui supermarket din Sectorul 5. În dimineața zilei de 9 august 2024, în jurul orei 03:30, o angajată a supermarketului a fost amenințată cu acte de violență și insultată de către unul dintre suspecți.

Investigațiile ulterioare au relevat că, în data de 8 august 2024, bărbatul de 30 de ani, în urma unui conflict spontan, l-a amenințat cu violență pe concubinul administratoarei supermarketului, nemulțumit că nu a fost servit. După ce a părăsit magazinul, acesta a provocat distrugeri la unul dintre geamuri. Tatăl său, în vârstă de 50 de ani, a sosit ulterior la fața locului și împreună au continuat să-l amenințe și să-l agreseze fizic pe concubinul administratoarei, adresându-i acesteia amenințări cu acte de violență.

În dimineața zilei următoare, bărbatul de 30 de ani s-a întors la supermarket și a continuat să amenințe angajații.

Polițiștii Secției 19 i-au identificat și reținut pe cei doi suspecți, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați instanței cu propuneri legale.

Cercetările sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri