DESCOPERIRE URIAȘĂ: BUNURI CONTRAFĂCUTE DE PESTE UN MILION DE EURO CONFISCATE ÎN BUCUREȘTI

Luni, polițiștii din București au descoperit bunuri contrafăcute în valoare de peste un milion de euro în Complexul Comercial Eurocity din Sectorul 2 al Capitalei. În urma a 48 de percheziții, autoritățile au confiscat articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care purtau semne identice cu ale unor mărci protejate, suspectate a fi contrafăcute.

Operațiunea a fost coordonată de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. În urma perchezițiilor, complexul comercial a fost închis din cauza lipsei autorizațiilor de funcționare. Polițiștii au identificat și ridicat mai multe bunuri de interes în cadrul anchetei, iar persoanele implicate urmează să fie audiate și să li se aplice măsurile legale necesare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul serviciilor de investigare a criminalității economice din toate sectoarele Capitalei, al Brigăzii Rutiere și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. Potrivit anchetatorilor, aproximativ 50 de persoane ar fi fost implicate în comercializarea produselor contrafăcute.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri