GRINDEANU: DRUMUL DE MARE VITEZĂ CRAIOVA-TÂRGU JIU AVANSEAZĂ

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că lucrările pentru construcția celui de-al patrulea lot al drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu au intrat în linie dreaptă. Acest lot va avea o lungime de 22,92 km și este parte a unui proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din România. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis documentația necesară pentru licitația acestui lot, marcând un pas important în realizarea acestui proiect.

Grindeanu a subliniat importanța acestui drum de mare viteză pentru îmbunătățirea conectivității între regiunile țării și pentru dezvoltarea economică a zonei. El a menționat că proiectul face parte dintr-un plan național de modernizare a rețelei de drumuri naționale și europene, care include și alte proiecte majore de infrastructură.

Ministrul a evidențiat că finalizarea acestui drum va reduce semnificativ timpul de călătorie între Craiova și Târgu Jiu, facilitând transportul de mărfuri și persoane. De asemenea, proiectul va contribui la creșterea siguranței rutiere și la reducerea accidentelor pe această rută.

În plus, Grindeanu a menționat că acest proiect este finanțat prin fonduri europene și naționale, subliniind importanța utilizării eficiente a acestor resurse pentru dezvoltarea infrastructurii. El a încurajat companiile de construcții să participe la licitație și să contribuie la realizarea acestui proiect important pentru România.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri