PARAMEDICII NU AU REUŞIT SĂ-L RESUSCITEZE PE TÂNĂRUL RĂNIT GRAV ÎN ACCIDENTUL DE ATV, FIIND DECLARAT DECESUL

Paramedicii nu au reuşit să-l resusciteze pe tânărul rănit grav în accidentul de ATV, fiind declarat decesul, informează Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu.

„Din păcate, tânărul de 20 de ani accidentat la Şanta a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor echipajelor prezente, nu a răspuns manevrelor aplicate”, se arată în informare.

ORA 19.14 Sibiu: Un cetăţean străin pasager pe un ATV, grav rănit după ce a căzut într-o râpă, la Păltiniş

Un cetăţean străin care era pasager pe un ATV a fost grav rănit, luni, după ce a căzut într-o râpă, la Păltiniş, informează Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu.

Sursa citată precizează că un alt bărbat, care conducea ATV-ul, a reuşit să sară la timp din vehicul.

Rănitul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost găsit inconştient şi a fost extras din râpă cu ajutorul salvamontiştilor. El primit asistenţă medicală de la echipajul SAJ, fiind ulterior predat elicopterului SMURD Braşov, care l-a transportat la Sibiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că în urma accidentului a izbucnit un incendiu, care s-a extins şi la vegetaţia din zonă.

„Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului, zona fiind greu accesibilă. Sunt alocate la intervenţie o autospecială de stingere, trei autospeciale de primă intervenţie, o autocisternă şi un autocamion de suport logistic”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu. AGERRPES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri