MOTIVUL PENTRU CARE PROCESUL LUI VLAD PASCU A FOST AMÂNAT

Procesul lui Vlad Pașcu, tânărul acuzat de ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor psihoactive, a fost amânat din cauza faptului că expertiza în cazul celor doi tineri grav răniți în accident nu este încă gata. Ancheta în acest caz complex continuă, iar instanța a decis să amâne procesul pentru a avea la dispoziție toate probele și informațiile necesare pentru a soluționa cazul în mod adecvat.

Potrivit informațiilor, accidentul s-a produs în urmă cu câteva luni, când Vlad Pașcu, aflat sub influența drogurilor, a provocat un grav accident rutier, lăsând în urmă doi tineri în stare gravă. Ancheta desfășurată de autorități a relevat faptul că tânărul șofer consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan, ceea ce a dus la producerea tragicului eveniment.

Instanța a decis amânarea procesului pentru a permite finalizarea expertizei medico-legale asupra victimelor, care vor furniza informații esențiale pentru stabilirea responsabilității și a gradului de vinovăție al inculpatului. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri