TURIȘTI SALVAȚI ÎN MUNȚII FĂGĂRAȘ

Salvamontiştii sibieni au intervenit, în cursul nopţii, pentru ajutorarea a doi turişti în Munţii Făgăraş, unul epuizat, cu stări de greaţă, celălalt cu dureri acute în zona inghinală, care nu se mai putea deplasa, a anunţat, joi dimineaţă, şeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu.

„În cursul nopţii de ieri, SPJ Salvamont Sibiu a fost solicitat de către un grup de turişti polonezi, aflaţi în zona Piscul Strâmbanul, Munţii Făgăraş, pentru preluarea unui adolescent de 17 ani cu dureri acute in zona inghinală, aflat în incapacitate de deplasare. Salvamontiştii sibieni au ajuns la victimă în jurul orei 1,30, au evaluat victima şi au început transportul acesteia spre localitatea Turnul Roşu, unde au predat victima la ambulanţă în jurul orei 4,30. Restul grupului a rămas campat la cort, urmând să îşi continue parcurgerea crestei Munţilor Făgăraş”, a precizat Dan Popescu.

Potrivit şefului Salvamont Sibiu, în paralel, echipa Salvamont Sibiu, aflată în baza Negoiu, a intervenit şi pentru preluarea unei persoane epuizate, cu stări de greaţă. Victima a fost dusă la Cabana Negoiu.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri