ACCIDENT RUTIER PE DN1C; O PERSOANĂ DIN UNGARIA, DECEDATĂ

Trei persoane au fost rănite, dintre care una a decedat, într-un accident rutier produs în localitatea Săbişa, pe DN 1C, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism având direcţia de deplasare înspre municipiul Baia Mare, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ar fi intrat în şanţul trapezoidal din partea stângă şi, ulterior, s-ar fi izbit de capătul din beton al unui podeţ. În urma impactului a rezultat decesul unui pasager din dreapta spate, în vârstă de 63 de ani, din Ungaria, precum şi rănirea altor doi pasageri cu vârste de 24 şi 62 de ani din Satu Mare şi Ungaria”, a spus Florina Meteş.

Conform surse citate, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub coordonarea procurorului de caz”, a mai precizat Florina Meteş.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri