INMORMÂNTAREA LUI ALAIN DELON ÎNCEPE ÎN INTIMITATE

Alain Delon va fi înmormântat în intimitate, conform dorinței sale, alături de cei dragi și cei 35 de câini.

Alain Delon va fi înmormântat la mijlocul acestei săptămâni în satul unde a trăit aproape o jumătate de secol. Actorul a cerut în testament să fie îngropat în grădina casei, alături de cei 35 de câini ai săi. Conform dorinței sale, înmormântarea va avea loc în cea mai strictă intimitate, fără un omagiu național sau ceremonii publice.

Alain Delon s-a stins din viață în liniște, în casa sa din Franța, înconjurat de cei dragi. Familia a transmis că își dorește să îi fie respectată intimitatea în această perioadă de doliu. Alain Delon a jucat în peste 100 de filme, iar averea s-ar ridica la 300 de milioane de euro. Aceasta va fi moștenită de cei 3 copii ai săi, însă nu în mod egal. Fiica lui Anoucka va primi jumătate din avere, în timp ce ceilalți doi fii ai săi, Alain Fabien și Anthony, câte 25 de procente.

Alain Delon se confrunta în ultimii ani cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care a fost pus sub protecție judiciară și nu mai avea voie să semneze documente importante ce puteau să îi afecteze averea. Acesta suferea de limfom și a avut un accident vascular cerebral în 2019. De altfel, rapoartele medicale au arătat că în ultimele luni de viață nu mai avea discernământ. Copiii săi au dus însă un adevărat război prin instanțe. Cei doi fii ai lui Delon și-au acuzat sora că le-a ascuns adevărul despre starea de sănătate a tatălui lor. În casa în care s-a refugiat încă din iulie 2023 „s-a stins în pace” duminică dimineața. De la anunțul morții sale, fanii actorului s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu, flori, lumânări sau DVD-uri.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri