EUGEN TOMAC: PSD ÎȘI DOREȘTE UN SCENARIU CIOLACU-SIMION ÎN TURUL DOI

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat joi că PSD-ului îi convine un scenariu Ciolacu-Simion în turul doi şi va mobiliza multe resurse pentru a-l împinge în turul doi pe Simion.

Preşedintele PMP a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că, dacă ne uităm la rezultatul alegerilor europarlamentare, chiar şi cu o armată locală care a utilizat instrumente publice şi resurse ale statului, o bună parte a societăţii nu a girat PSD şi PNL.

”Observăm că există un electorat anti-PSD foarte activ, care ştie ce votează, care evident nu va accepta şi nu va rămâne pasiv în faţa acestui joc al PSD. Eu cred că dacă vom reuşi să găsim toate elementele necesare şi să dăm dodavă de maturitate, să nu risipim voturile, aşa cum s-a întâmplat cu alte ocazii (..) este foarte important în momentul de faţă să nu greşim”, a mai spus Eugen Tomac.

”Evident, PSD-ului îi convine un scenariu Ciolacu-Simion în turul doi, nu sunt atât de sigur că acest lucru se poate întâmpla, deşi PSD va mobiliza multe resurse pentru a-l împinge în turul doi pe Simion”, a arătat preşedintele PMP.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri